Bed & Breakfast

Vårt B&B blev utsett till ”Bästa övernattning 2014” av Magasinet Skåne!

I Blå Huset finns tre dubbelrum som alla är inredda i nostalgisk retrostil, dock har vi inte tummat på bekvämligheten! Det finns  50-60- och ett 70-talsrum. På den mysiga lilla kullerstensbelagda innergården finns sittgrupper och en grill och det finns även glas, porslin och bestick att tillgå. Som gäst har du fri tillgång till vår sagolika parkträdgård. Frukosten serveras i vårt retrokafé och när vädret tillåter äter ni den förstås i trädgården. Är ni ensamma gäster så serverar vi frukosten på rummet. Vill du lyxa till det så har vi en vedeldad badtunna i trädgården (250 kr per rum).

Boka här. Vill du stanna flera nätter så ger vi Dig ett bättre pris. Kontakta oss på 0733 383933 eller via carina@precisensan.se  innan bokning.

Vill du äta middag när du kommer fram så finns Bakfickan, en liten enkel och trevlig pub/pizzeria mitt i byn samt Hotel Borrby på promenad- eller cykelavstånd (cyklar lånar du av oss). Vällagad mat, billigt, mysig miljö, milsvid utsikt över åkrarna och fullständiga rättigheter. Meddela oss om ni vill äta så ordnar vi med bokning.

Här hittar du fler bilder och vill du veta mer om vad du hittar i och runt Borrby så finns massor av info här.

Rum 1950-tal

IMG_6490
är fräckt och jazzigt i stilen och ligger på andra våningen med utsikt över trädgården. Rummet har två 90 cm breda sängar och en liten sitthörna. Rummet är tapetserat med en engelsk tapet som producerades i början av 50-talet av Marian Mahler. Rummets färger går i limegrönt och grått. Härliga, våfflade badrockar finns på rummet. Här finns också trådlösa laddare för din smartphone och bluetooth-högtalare. IMG_6495Utanför rummet finns ett litet gemensamhetsrum med sittgrupp som du delar med gästerna i rummet bredvid. Här finns tv (Apple TV med Netflix och HBO bland annat) och en liten kyl, mikrovågsugn och vattenkokare samt en kaffebryggare. Här finns också det gemensamma och rymliga badrummet. Snabbt trådlöst internet. Rummet ligger två trappor upp, ingen hiss.

Boka här.

Rum 1960-tal

IMG_6487

är somrigt, romantiskt och ljust och ligger på andra våningen med utsikt över trädgården. Rummet har två 90 cm breda sängar  och en liten sitthörna. Rummet har en tapet och textilier med Stig Lindbergs mönster ”Herbarium” .Härliga, våfflade badrockar finns på rummet.Här finns också trådlösa laddare för din smartphone och bluetooth-högtalare. Utanför rummet finns ett litet gemensamhetsrum med sittgrupp som du delar med gästerna i rummet bredvid. Här finns tv (Apple TV med Netflix och HBO bland annat) och en liten kyl, mikrovågsugn och vattenkokare samt en kaffebryggare. Här finns också det gemensamma och rymliga badrummet. Snabbt trådlöst internet. Rummet ligger två trappor upp, ingen hiss.

Boka här.

Rum 50-tal och Rum 60-tal

är också utmärkt att hyra gemensamt om ni är en stor familj, eller par som reser gemensamt. Hyr ni båda rummen, får ni hela våningen med två sovrum, gemensamhetsrum samt dusch och toalett för er själva.
Pris: Kontakta oss för ett bra erbjudande

Rum 1970-tal

DSC_0086

är poppigt med glada orange och röda färger, Sture Johannessons ”Haschflickan” och andra tidsmarkörer. Rummet har egen ingång från den mysiga kullerstensbelagda innergården, har tjocka stenväggar och är svalt och härligt på sommaren, sköna sängar och en liten matplats där du kan koppla av. Ute på den lugna gården kan du sitta och njuta av lugnet eller grilla. Rummet har egen egen toalett och dusch samt mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Här kan du även ha med dig din hund. Snabbt trådlöst internet.

Boka här.

Vill du boka för längre period kontakta oss direkt. Ring eller skicka ett mail
tele Anders 0733 383933
tele Carina 0704 536304
mail carina@precisensan.se